Bodrog Boat BB-450

Bodrog Boat BB-450
Bodrog Boat BB-450

Bodrog Boat BB-450

A Bodrog Boat típuscsalád elsősorban a horgászat céljára lett kifejlesztve. Ez az a csónak, amely minden részletében a megrendelő kívánságára alakítható. Tehát ez a személyre szabott csónak.

A formája és orrkiképzése kicsit emlékeztet a régi fából készült tiszai ladikokra. Ez a csónak viszont sokkal kényelmesebb, tágasabb és stabilabb. Arról nem is beszélve, hogy a korszerű anyagoknak és technológiának köszönhetően nem igényel gondozást.

A Bodrog csónak megjelenésében is sugallja az erőt és a strapabíró felépítést. Ennek a csónaknak a padlója a dupla építésű, ez adja a megfelelő légkamra térfogatot. A csónak oldala szimpla falú. Ennek a megoldásnak köszönhetően a csónak teljes szélessége ki van használva a belső munkatér számára.

A Bodrog csónak tervezésénél figyelembe vettük azt az igényt, hogy többféle hosszúságban készülhessen. A gyártószerszám eltolható fartükör betéttel rendelkezik. Ennek az egyedülálló megoldásnak köszönhetően Ön, kedves megrendelő eldöntheti, hogy 4,5 m és 5,5 m között milyen hosszú legyen a legyártandó csónak.

A belső borítások az orr és a far részen is kívánság szerint készíthetők el. Körbe a perem alatt fa betét van, ez megkönnyíti a további szerelvények rögzítését, mint pl. bottartó, bimini tető …stb.

A csónak használható 5 és 10 LE-s benzin, valamint elektromos motorokkal. A 10-es motorral ragyogóan siklik. A csónakfenék szélén körbefutó vízvető élek elősegítik a jó siklást, és a minimális gerjesztett hullámokat. A kis teljesítmény igény ezeknek a megoldásoknak köszönhető.

A csónak alaptartozéka a 3 db. kikötőszem, az evezővilla és 1 db. műanyag evezőpad. Extraként rendelhető hozzá további evezőpad, vízmentes zárható rekeszajtó, kárpitozott ülőzsámoly, bimini tető.

Műszaki adatok: 
Teljes hossz (m)4,5
Szélesség (m)1,5
Magasság (m)0,73
Tömeg (kg)130
Típus árak: 
Típus ÁrKészletinformáció
BB-450510000nettó ár, mindenkori készletről érdeklődjön