DS320AL

DS320AL
DS320AL

SUZUMAR gumihajók családi és sport célokra alumínium padlós kivitelben.

Hajózás közben mindig viseljen mentőmellényt! Ezek a hajók családi és sportolási célra lettek tervezve. A könnyű alumíniumalj alumínium-támasszal a legnagyobb tartósságot biztosít csekély karbantartási igény mellett, egyidejűleg pedig a legnagyobb teljesítményhez és felhasználási igényekhez elegendő stabilitást biztosít. Minden modell egy felfújható gerinccel van felszerelve, amely a kiváló menettartásról gondoskodik. A komplett csomagok ezeket a kiemelkedő gumihajókat kombinálják a magas fejlettségű, erőteljes SUZUKI négyütemű külső motorokkal 4-25 LE-ig.

A három legnagyobb modell igazi sporthajó - izgalmas és lendületes. Tágasak és kényelmesek, hosszabb utakhoz és magas sebességhez is ideálisak. Mint minden SUZUMAR gumihajónál, a három elkülönített légkamra és a felfújható gerinc gondoskodik a biztonságról a vízen.

Minden modell fel van szerelve egy magas teherbírású „fartükörrel” és motorvédő lemezzel. „D” gyűrűk és fűzőlyukak készültek a rögzítéshez, a tükörnél kombinálva a „D” gyűrűkkel. A felemeléshez kötélgyűrűk állnak rendelkezésre a hajó körül, valamint pad és evezők, hordtáska, javító készlet, lábpumpa, továbbá kikötőkötél is az alapfelszereltséghez tartoznak.

A SUZUMAR megújult arculatú, és a felhasználói igényekhez még tökéletesebben illeszkedő palettát mutat be a hajótestek és motorok párosításával.

A termékpalettát a SUZUKI által felállított specifikációk szerint tervezték és gyártották az európai hajórajongók kiváló minőségű hajók iránti keresletének kielégítésére, amelyek kombinálva a SUZUKI hajómotorokkal egy határozottan kedvező ár-teljesítmény arányt nyújtanak a vásárlók számára.

A hajókat olasz design szerint gyártják, amely a jó stabilitási tulajdonságokat könnyű kezelhetőséggel kombinálja. Minden
modellhez több motorizációs változat áll rendelkezésre. Ezek a kombinációk a Suzuki hajómotorokkal teljes körű kimagasló teljesítményt nyújtanak. Ugyanakkor gond nélkül indíthatóak, nagyon kevés üzemanyagot használnak, környezetbarátak (kevés, a környezetre káros anyagot bocsájtanak ki) és rázkódásmentesek.

Minden hajót megerősített háromrétegű PVC anyagból gyártanak. Az RIB hajók törzse üvegszál erősítésű műgyanta, nagy tartósságot és stabilitást biztosít. A gumihajókat alacsony karbantartásigényű alumínium aljjal látták el, amely plusz stabilitást biztosít az igény szerinti teljesítményhez és felhasználáshoz. Minden hajónak felfújható gerince van, illetve a modellek ára tartalmazza a rozsdamentes acél szerelvényeket, fapadot, evezőket, javítókészletet, lábpumpát és hordtáskát is. További tartozékok széles választéka kapható a Suzuki MARINE kereskedőknél.

* Kérjük, minden esetben előzetesen tájékozódjon az aktuálisan érvényben lévő hatósági szabályozásról!

Műszaki adatok: 
Teljes hossz (cm) 318
Belső hossz (cm) 208
Teljes szélesség (cm) 154
Tömlőátmérő (cm) 43
Tat/far magasság (cm) 38
Tükörszög (fok) 08.máj
Szárazsúly (kg)* 52
Légkamrák 3+1
Maximális személyszám 4,5
Maximum terhelhetőség (kg) 620
Fenék/alj típus Alumíniumpadló
Külső motor (LE) 15.ápr
Tömlő-/Gerincnyomás (bar) 0,25/0,35
Típus árak: 
TípusÁrKészlet információ
DS 320 AL459 000 FtÉrdeklődjön
DS320AL | Suzuki Sándor Marine

Hiba

A webhelyen nem várt hiba történt. Érdemes később újrapróbálkozni.