Tisza Fishing Boat TFB-550

Tisza Fishing Boat TFB-550
Tisza Fishing Boat TFB-550

Tisza Fishing Boat TFB-550 és Fülkés TFBF-550

Ez a csónak kimondottan horgászoknak készült, persze ez nem jelenti azt, hogy egy nagy családi vízi kirándulásra nem alkalmas. Sőt nagyon is az!

A csónak teljesen duplafalú építésű, amely megnyugtató biztonságot nyújt a benne tartózkodóknak a hatalmas légkamratérfogat miatt, és egyben esztétikus megjelenést biztosít a teljesen gélezett felület.

A csónak különleges orr és fenékkiképzése biztosítja a meglepően gyors haladást, aránylag kis teljesítmény igény mellett. Egy 10-es motorral 2 fővel 40 km/h sebességgel képes haladni siklásban. Ez egy nagy csónak! Vizsgáztatni 25 LE-ig lehet.

A csónak orra szépen vágja a nagyobb hullámokat is. A csónak stabilitására jellemző, hogy ha 3 fő kiül a csónak peremére egy oldalon, akkor sem borul föl. Ezt egy képen be is mutatjuk. A csónak orr és far részében kulccsal zárható tároló-rekesz van.

Tisza Fishing Boat – Fülkés TFBF-550

Ez a csónak kívánságra fölszerelhető hálófülkével is. Ha valaki kedveli az éjszakai horgászatot, akkor ez nagyon jó szolgálatot tesz, csakúgy mint egy hosszabb családi vízitúra alkalmával. A fülke készülhet fix és levehető kivitelben is.

A fülke tartozéka még a kényelmes ágybetét, amely pillanatok alatt ki és berakható a csónakba szerelés nélkül. A helyére téve olyan stabilan áll, hogy nem mozdul el a helyéről. A fekhelyek 2 főnek biztosítanak kényelmes helyet, de azért még egy gyerek is elfér középen.
Tisza 550

A fülke jobb oldalán járólap van fölszerelve, amin előre tudunk sétálni a csónak orrába kikötés céljából. A csónak vezetése sem jelent gondot, hiszen akár az ablakokon keresztül, akár a fülke mellett kényelmesen előre látunk.

Ha a fülkét levesszük, az ágybetétek ugyanúgy visszatehetők a csónakba, és így kiváló napozó fedélzetet kapunk.

A csónak anyaga üvegszálas poliészter, amely UV álló és nagy rugalmasságú kiváló minőségű alapanyag.

Hosszúság: 5,5 m
Szélesség: 1,6 m
Szélesség: 0,58 m
Tükörmagasság: 0,4 m
Belső hosszúság: 4,45 m
Belső szélesség: 1,33 m
Belső mélység: 0,54 m
Zárt légkamra térfogat: 1 250 dm3
Zárható rekesz elől: 45 dm3
Zárható rekesz hátul: 70 dm3
Motor: 5-25 LE
Felfekvési felület: 8 m2
Merülés 8 fővel: 10 cm

Műszaki adatok: 
Teljes hossz (m)5,5
Szélesség (m)1,5
Magasság (m)0,58
Tömeg (kg)200
Típus árak: 
TípusÁrKészletinformáció
TFB-550620000nettó ár, mindenkori készletről érdeklődjön
Fülke350000nettó ár, mindenkori készletről érdeklődjön